Sex og samliv sex kontakt oslo Metodeboka er en håndbok i seksuell og reproduktiv helse. Boken brukes av helsepersonell som et læringsverktøy og et oppslagsverk i forberedelse til og møte. Timebestilling på telefon. Du kan kun bestille time hvis: du skal sette inn eller bytte spiral og allerede har fått resept. du skal sette inn eller bytte p-stav og. Det kan bli et slitsomt og frustrerende samliv dersom de to ikke makter å se på hverandres ulikhet med en positiv og nysgjerrig holdning. Begge tar det for gitt at. du at vi bruker cookies for å lage en best mulig brukeropplevelse for våre besøkende. Jeg vil vite mer om bruk av cookies –og personvern. OK, jeg forstår. Sex.

Oslo For kontaktinformasjon til øvrige ansatte ved Sex og samfunn, ring 22 99 39 00 eller Telefon. 22 99 39 92 04 75 [email protected] Telefon har stengt i uke 52 og uke 1. Første dag etter jul er 7. januar. HPV-vaksinering: siste dag før jul er desember. Første mulighet for vaksinering i er. Undervisning for tiendeklasser fra Oslo-skolene på dagtid og andre Her får du svar på det du lurer på om sex og samliv. fredag: kl. 14 - 22 (telefon og chat).

Sex og samfunn i tall

Sex og samliv sex kontakt oslo Sex i fredrikstad eskorte horten mer informasjon om selvtest, ser.

I dag Spør vår chatbot om prevensjon. Dersom du velger å fylle ut skjemaet, er du fremdeles helt anonym og vi kan ikke spore deg opp. Kvinner i kamp — KIK Adresse: Boken brukes av helsepersonell som et læringsverktøy og et oppslagsverk i forberedelse til og møte med pasienter. Spør oss om sex og seksualitet Abort Fakta, tjenester og rettigheter Kjøpt sex?

Telefon har stengt i uke 52 og uke 1. Første dag etter jul er 7. januar. HPV-vaksinering: siste dag før jul er desember. Første mulighet for vaksinering i er. Sex og samfunn holder stengt i julen: Telefon har stengt i uke 52 og uke 1. HFU-skolen, et kurs for ansatte ved helsestasjon for ungdom (HFU) i Oslo. Oslo For kontaktinformasjon til øvrige ansatte ved Sex og samfunn, ring 22 99 39 00 eller Telefon.

22 99 39 92 04 75 [email protected]

Seksuell identitet - Sex og samfunn

Undervisning for tiendeklasser fra Oslo-skolene på dagtid og andre Her får du svar på det du lurer på om sex og samliv. fredag: kl. 14 - 22 (telefon og chat). Timebestilling på telefon. Du kan kun bestille time hvis: du skal sette inn eller bytte spiral og allerede har fått resept.

du skal sette inn eller bytte p-stav og. Sex og samfunn holder stengt i julen: Telefon har stengt i uke 52 og uke 1. HFU-skolen, et kurs for ansatte ved helsestasjon for ungdom (HFU) i Oslo.